×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Förenade Arabemiraten

ScreaM och D0cC hoppar in för GuccixD under PLG Grand Slam

1
Adil "ScreaM" Benrlitom och FPL-stjärnan Shuaib "D0cC" Ahmad kommer att fylla skorna för de två tunisiska spelarna Hamza "mason" M'hamdi och Daly "HaylamaN" Mami under PLG Grand Slam som spelas i Abu Dhabi i helgen.
Under helgen spelas PLG Grand Slam i Förenta Arabemiratens huvudstad, Abu Dhabi. Förutom lag som Fnatic, G2 Esports och Grayhound Gaming kommer vi även få se Guccixd, ett lag som egentligen härstammar från Tunisien men som under PLG Grand Slam endast har en tunisiskt spelare, Bayram "bramz" Ben Redjeb. In i laget stiger istället Adil "ScreaM" Benrlitom och Shuaib "D0cC" Ahmad.

ScreaM har varit laglös sedan juni då han spelade med Envy. Efter det har den belgiske spelaren deltagit i olika mixar men även agerat inhoppare för Fnatic under ESL One New York. Den andra inhopparen, D0cC, gjorde ett namn för sig när han kvalade in till FPL tidigare i år. Han blev dock kickad från ligan då han inte kommunicerade. Det väcktes även fuskmisstankar kring den nederländska spelaren. Han fick då, precis som Robin "ropz" Kool, komma och spela på Faceits kontor.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..