×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Portugal

Schemat för Blast Pro Series Lissabon släppt

3
Nästa upplaga av Blast Pro Series kommer spelas i Portugals huvudstad Lissabon. Nu har schemats släppts för den två dagar långa turneringen som spelas nästa helg. På de tre olika spelplanerna kommer vi se lag som Ninjas in Pyjamas, Astralis och Faze Clan.
Den fjärde upplagan av Blast Pro Series kommer under nästa helg spelas i Lissabon, Portugal. Den två dagar långa turneringen kommer följa samma upplägg som de tidigare Blast-turneringarna har gjort där tre stycken matcher spelas samtidigt. Under den första dagen kommer två omgångar, alltså sex stycken matcher att spelas. Det största svenskhoppet i turneringen, Ninjas in Pyjamas, kommer få ett returmöte från Blast Pro Series Copenhagen-finalen mot Natus Vincere i den första omgången som startar 20:00 på fredagen.

Den andra dagen ska totalt tre omgångar, eller nio matcher, spelas med start 15:00. När den tredje omgången för dagen är färdigspelad kommer då de två finallagen vara bestämda. Innan finalen sparkar igång 20:00 är det dock i sedvanlig ordning dags för Blast Stand-off, där laget som placerat sig på en tredjeplats utmanar ett annat lag i turneringen på en 1on1-turnering för att bestämma vilka som kammar hem tredjeplatsen.

Blast Pro Series Lissabon
Cloud9 Ninjas in Pyjamas
Natus VincereMade in Brazil
Faze ClanAstralis

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..