×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike

Fragbite presenterar Xtrfy smällkarameller — julkalender med årets bästa highlights

1
Ni kanske har sett att det har kommit upp ett gäng klipp med namnet Xtrfy smällkarameller. Dessa klipp är en julkalender med de bästa höjdpunkterna från 2018. En lucka om dagen leder upp till årets bästa julklapp: det bästa klippet från 2018.
Det kanske inte har undgått någon att det har dykt upp klipp med titeln Xtrfy smällkarameller. Detta är ju såklart inget misstag utan Fragbites egna julkalender i samarbete med Xtrfy. Varje dag öppnas en ny lucka som visar en av de bästa höjdpunkterna från 2018. Hittills har tre luckor öppnats som visat highlights från två danska och en bulgarisk spelare. Innan dagens lucka öppnas går alla klipp att se sedan.

Lucka #1

Lucka #2

Lucka #3
Läs mer om Xtrfy's produkter på Xtrfy.com

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..