×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Dreamhack Open

ENCE vinner Dreamhack Open Winter 2018 över Bravado

3
Det visades prov på total dominans när ENCE Esports under söndagseftermiddagen säkrade Dreamhack Open Winter-titeln i Jönköping. Laget vann över Bravado med 16-9 på Train och 16-5 på Inferno.
Efter en tre dagar lång turnering har Dreamhack Open Winter 2018 nått sitt slut och det med en storslagen final mellan ENCE Esports och Bravado. Finalserien började på Train där ENCE tog ledningen med 3-0 innan Bravado kunde ta sig in i matchen tack vare en vunnen 1vs1-situation mot Aleksi "allu" Jalli för Johnny "JT" Theodosiou. ENCE krigade dock på och höll sin ledning. När det var dags för sidbyte ledde den finska femman med 10-5. Kartans andra pistolrunda gick även den till ENCE som bara fortsatte att plocka rundor och totalt tio rundor senare kunde de stänga Train med 16-9.

Lagen äntrade Bravados kartval, Inferno, och ENCE vann sin tredje raka pistolrunda under seriens gång. allu och hans lagkamrater hade en ledning på dominanta 9-0 innan deras motståndare vann sin första runda för att få lite andrum, detta genom att ta över bombplats B. Tyvärr kunde det sydafrikanska laget inte bygga något ur den vunna rundan och när halvtidssignalen löd ledde ENCE med hela 14-1. Efter sidbytet lyckades Bravado vinna sin första pistolrunda, men matchen gick inte att rädda trots att de lyckades skrapa samman totalt fyra rundor under den andra halvan. ENCE stängde kartan med 16-5 för att erhålla Dreamhack Open Winter-titeln.


Slutplaceringar och prisfördelning
1. ENCE Esports — 50 000 dollar
2. Bravado — 20 000 dollar
3-4. Heroic — 10 000 dollar
3-4. X6tence Galaxy — 10 000 dollar
5-6. G2 Esports — 3 000 dollar
5-6. Complexity Gaming — 3 000 dollar
7-8. Optic Gaming — 2 000 dollar
7-8. LDLC — 2 000 dollar


Artikelbild: Dreamhack

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..