×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Dreamhack Open

Sista svenskhoppet ute ur Dreamhack Winter — ENCE möter Bravado i final

1
ENCE Esports har säkrat Dreamhack Open Winters andra finalplats efter vinst över Heroic. Den finska femman säkrade vinsten med ensidiga 16-7 på Train och 16-9 på Nuke.
Dagens andra semifinal började på ENCE Esports kartval, Train, där det finska laget fick en bra start som försvarare. Heroic säkrade poäng i den första vapenrundan, men kunde inte bygga vidare på det vilket gav deras motståndare ett fortsatt försprång med 5-1. Andreas "MODDII" Fridh, Daniel "mertz" Mertz och Asger "AcilioN" Larsen satte tillsammans ner foten och lyckades kvittera för att sedan gå upp i ledning med 6-5. Tyvärr tappade Heroic momentum och ENCE gick över till den anfallande sidan i ledning med 9-6. Trots djärva försök kunde Heroic inte greppa matchen och ENCE stängde kartan med 16-7, efter att de endast släppt en enda runda som anfallare.

Publiken hoppades på andra bullar när serien gick över till Heroics kartval, Nuke, där det delvis svenska laget började som försvarare och tog ledningen. ENCE kom in i matchen i tredje rundan, men Heroic satte press på sina motståndare för att ta ledningen med hela 5-1. Adam "friberg" Friberg och hans lagkamrater föll då mot ett aggressivt ENCE som inte bara plockade följande rundor, utan kvitterade samt gick över i ledning bland annat tack vare en 1vs3-clutch från Jere "sergej" Salo. När halvtidssignalen löd stod det 9-6 till ENCE och Heroic tvingades tänka om när de gick in i rollen som anfallare. Trots att Heroic återställde sina motståndares ekonomi var det ENCE som gick vinnande ur mötet med 16-9, bland annat tack vare tre snabba P250-frags av Jani "Aerial" Jussila. Detta innebär att ENCE kommer att möta Bravado i Dreamhack-final under kvällen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..