×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Dreamhack Open

X6tence Galaxy utslagna ur Dreamhack Winter — Bravado till final

1
Bravado är vidare till Dreamhack Open Winter-final efter att de slagit ut turneringens enda svensklag, X6tence Galaxy, efter två spelade kartor varav en gick till övertid.
I Jönköping, Sverige, var spänningen hög när Dreamhack Open Winters enda svensklag gick in i semifinal mot turneringens mest överraskande lag. Serien mellan X6tence Galaxy och Bravado började på Nuke, vilket var svenskarnas kartval, där Bravado fick en bra start tack vare dubbla frags i pistolrundan från Aran "Sonic" Groesbeek. Det var först i nionde rundan som X6tence Galaxy lyckades plocka poäng, detta efter en 1vs2-clutch från Linus "Bååten" Andersson. När det var dags för sidbyte hade hemmalaget endast säkrat totalt två rundor, 2-13, vilket gjorde att comeback-hoppet var så gott som dött. Bravado stängde kartan med 16-2.

Bravado fortsatte att briljera när lagen gick in på seriens andra karta, Inferno, genom att ta ledningen med hela 6-0. Svenskarna gick in i den sjunde rundan med dubbla AWP:s i händerna på Tim "nawwk" Jonasson och André "BARBARR" Möller, vilket visade sig vara ett vinnande koncept då de säkrade sin första runda. nawwk fortsatte att visa framfötterna genom att vinna ytterligare en runda till sitt lag genom en quad-kill i ett 3vs5-läge. Vid halvtid stod det 10-5 till Bravado. Fem raka rundor som anfallare gjorde att hemmalaget lyckades kvittera med 10-10, men Bravado slog tillbaka och följande rundor gick fram och tillbaka mellan lagen. X6tence Galaxy fick slutligen kontroll och låg på matchpunkt i tre rundor innan deras motståndare förde kartan till övertid. Några få rundor senare kunde Bravado avsluta matchen med 19-17 vilket inte bara skickade dem till final utan det innebar även att svenskarna fick lov att lämna turneringen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..