×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Dreamhack Open

ENCE säkrar sista slutspelsplatsen i Jönköping

1
Dreamhack Open Winter 2018 går in i slutspelsfasen efter att ENCE Esports skickat hem G2 Esports. Den finska femman säkrade vinsten efter endast två spelade kartor, 16-11 på Mirage och 16-13 på Overpass.
Dagens sista match under Dreamhack Open Winter 2018 spelades mellan ENCE Esports och G2 Esports. Serien började på Mirage, vilket var den finska sidans kartval, där G2 fick en snabb ledning. Bra spel resulterade i att ENCE kvitterade och rundorna gick fram och tillbaka mellan lagen tills halvtidssignalen löd. Aleksi "allu" Jalli och hans lagkamrater ledde då med 9-6. Fortsatt jämnt gick lagen in i den andra halvan, men vinsten gick till ENCE med 16-11.

Näst upp var G2 Esports kartval, Overpass, där den franska femman snabbt tog ledningen efter att de kammat hem sin tredje raka pistolrunda under matchens gång. Nyförvärven Lucas "Lucky" Chastang och Audric "JaCkz" Jug visade, tillsammans med Richard "shox" Papillon, på storspel men trots allt stod det 9-6 till ENCE när det var dags för sidbyte. Sju rundor till G2 och sju rundor till ENCE, det var den andra halvan av Overpass och vad som ledde ENCE till den sista slutspelsplatse med 16-13.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..