×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Dreamhack Open

X6tence Galaxy slutspelsklara i Jönköping

2
Svensk lycka i Jönköping när X6tence Galaxy avancerar till slutspel under Dreamhack Open Winter 2018. Det svenska laget vann med 16-11 på Nuke och 16-11 på Inferno för att skicka hem Complexity Gaming.
Det svenska hoppet lever och det mer än någonsin efter att X6tence Galaxy säkrat den näst sista slutspelsplatsen under Dreamhack Open Winter i Jönköping, Sverige. Laget ställdes mot Complexity Gaming i den sista gruppspelsmatchen för grupp A. X6tence Galaxy valde Nuke som sitt kartval medan Complexity valde Inferno, skulle matchen komma att gå till samtliga tre kartor så skulle lagen ställas mot varandra på Mirage.

Nuke började bra för den svenska sidan och Linus "Bååten" Andersson storspelade genom att bland annat clutcha 1vs4 i sjätte rundan. X6tence Galaxy ledde med hela 8-0 innan Complexity lyckades säkra sin första runda. Den första halvan slutade med 9-6 till svenskarna. Det tog inte speciellt lång tid under andra halvan innan X6tence Galaxy kunde stänga kartan med 16-11. Även Inferno såg bra ut för svenskarna, men det var trots allt Complexity som ledde med knappa 8-7 när det var dags för sidbyte. Då satte André "BARBARR" Möller och hans lagkamrater ner foten. Under andra halvlek tappade svenskarna endast tre rundor, innan de stängde kartan med 16-11 för att inte bara undvika en tredje karta utan även för att avancera direkt till slutspel.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..