×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norden

Rfrsh säljer Heroic — CS:GO-spelarna inkluderade

2
Heroic är inte längre en del av Rfrsh Entertainment, detta offentliggjorde organisationen under fredagen. Nu står Seranades Global Inc. som ägare av den nordiska organisationen och dess CS:GO-spelare och Erik Askered tar över ansvaret.
Efter en längre förhandling har Rfrsh Entertainment funnit ett nytt hem för Heroic. Organisationen och samtliga spelare har blivit uppköpta av företaget Seranades Global Inc. samt har en ny ansvarig för organisationen vid namn Erik Askered. Han är nu inte bara ansvarig för Heroics framtid, utan sedan tidigare även en del av Cube Esports vilket är en esportagentur som innefattar bland andra Emil "HeatoN" Christensen.

Försäljningen innebär att Rfrsh nu inte går emot WESA:s regelverk som säger att ett företag inte får ha något form av ekonomiskt intresse i flera organisationer vars lag möts. Tidigare i år ägdes även Godsent av Rfrsh, men organisationen stängde ner efter att företaget lyckats sälja Counter-Strike: Global Offensive-laget till Red Reserve. Nu när även Heroic blivit sålt äger Rfrsh endast Astralis samt står bakom eventserien Blast Pro Series.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..