×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Portugal

Na'vi klara för Blast Pro Series Lisabon

1
Blast Pro Series portugisiska stopps deltagarlista är färdigställd och Natus Vincere har tagit emot den sista inbjudan. De regerande Blast-mästarna kommer att möta bland andra Ninjas in Pyjamas mellan den 14-15 december i Lissabon.
Det sista laget för Blast Pro Series stopp i Lissabon är klart och det blev inga mindre än Natus Vincere som fick den sista inbjudan. CIS-laget vann den senaste upplagan i Köpenhamn, Danmark, och erhöll därför det portugisiska eventets sista plats. Detta innebär också att det är exakt samma laguppställning som spelade om titeln i Danmark som kommer att slåss om Lissabon-titeln.

Danylo "Zeus" Teslenko och hans lagkamrater vann Blast Pro Series Copenhagen i november men åkte ut tidigt under deras nästa turneringsstopp, IEM Chicago. Trots en tidig utgång i USA ligger laget på en andraplats i världsrankingen. Snart kommer den portugisika publiken att få lov att se vad Na'vi går för när de mellan den 14-15 december ställs mot bland andra Ninjas in Pyjamas i jakten på 250 000 dollar-prispotten i Lissabon.

Blast Pro Series Lisabon
Ninjas in PyjamasCloud9
Faze ClanMade in Brazil
AstralisNatus Vincere

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..