×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

HS hoppar in för Fragsters under Dreamhack Open Atlanta

1
Den estländska spelar Kevin "HS" Tarn fyller Lucas "Bubski" Andersens skor under Dreamhack Open Atlanta. Fragsters-spelaren kan inte delta i turneringen på grund av medicinska anledningar.
Under torsdagen meddelade Fragsters-spelaren Ismail "refrezh" Ali via Twitter att de sökte en en inhoppare för Dreamhack Open Atlanta. Efter mindre än ett dygn blev det klart att det blir den estländska spelaren Kevin "HS" Tarn som hoppar in för laget. Estländaren spelar just nu för Tempo Storm men enligt rapporter har spelarna i laget och organisationen diskussioner kring kontrakten.

Lucas "Bubzkji" Andersen kan inte delta under turneringen på grund av medicinska anledningar. Han skrev under torsdagen en Twittlonger där han beskriver att en fick en panikattack innan laget skulle resa till Atlanta. Bubski skriver även att han kommer att ta en pause från professionellt spelande då det tar för mycket av hans kraft.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..