×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ECS

Ninjas in Pyjamas till ECS-finalspel — Fnatic undviker nedflyttning

1
Med bara ungefär en vecka kvar innan vinnaren av ECS sjätte säsong ska koras står lagen klara för finalstadiet. I Europa finnes Ninjas in Pyjamas bland slutspelslagen medan både Faze Clan och Fnatic inte nådde hela vägen fram.
Den 22-25 november kommer åtta lag att ställas mot varandra i Esports Stadium som ligger i Arlington, Texas, USA. Vad som väntar är finalstadiet av den sjätte ECS-säsongen dit nu fyra europeiska lag, och fyra nordamerikanska, står klara för LAN-turneringen. Finalerna kommer att ha en prispott på 660 000 dollar som de toppande fyra i varje region kommer att slåss om. Bland dessa lag finnes svenska Ninjas in Pyjamas som under onsdagen säkrade den sista slutspelsplatsen.

Faze Clan och Fnatic är två av lagen som inte nådde hela vägen till finalstadiet, men som hållt sig kvar i ligan inför den sjunde säsongen. De två lagen i varje region som fått sämst resultat under den gångna säsongen kommer att flyttas ner till "ECS Season 7 Challenger Cup", där de kommer att kämpa om en fortsatt plats i ligan. I Europa är det Virtus.pro samt G2 Esports som blivit nedflyttade.

ECS Season 6 Finals
AstralisNRG Esports
NorthRenegades
MousesportsMade in Brazil
Ninjas in PyjamasTeam Liquid
ECS Season 7
Faze ClanCloud9
LDLCComplexity Gaming
FnaticRogue
Optic GamingEunited
ECS Season 7 Challenger Cup
Virtus.proLuminosity Gaming
G2 EsportsSpacestation Gaming

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..