×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

jayzaR släppt av Valiance — söker nytt lag

1
Den tidigare Fnatic Academy- och Chaos-spelaren Aleksandar "jayzaR" Zarkovic har nu blivit släppt från Valiance. Svensken, som numera är "free agent", spelade tillsammans med laget i endast tre månader.
Aleksandar "jayzaR" Zarkovic blev inte långvarig i Valiance. Den 21-åriga spelaren gick med i det europeiska laget i augusti i år men blev tidigare i november bänkad när laget valde att ta in Rokas "EspiranTo" Milasauskas, Otto "ottoNd" Sihvo och Nemanja "nexa" Isaković från Imperial. Kontraktet för jayzaR har nu gått ut och svensken är numera "free agent".

Den tidigare Fnatic Academy-spelaren söker nu istället efter ett nytt hem. Förutom hans visit i Valiance och hans tid i Fnatic Academy under 2016 har jayzaR även setts spela i Chaos Esports Club. Svensken skriver i en Twittlonger att han tar emot erbjudandet från både europeiska och nordamerikanska lag samt att han är villig att ge 200 procent av sig själv för ett lag som vill detsamma.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..