×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Här är lagen till Ownit CS:GO Challenge på Inferno Online — ett kval återstår

2
Vexed Gaming, Japaleno, Fightclub och många fler kommer att ställas mot varandra i slutet av november på Inferno Online i Stockholm. Nu återstår det endast en kvalplats innan finalerna av Ownit CS:GO Challenge går av stapeln och jakten på 50 000 kronor börjar.
Onsdagen den 24 november kommer finalstadiet av Ownit CS:GO Challenge att ta plats på Inferno Online i Stockholm, Sverige. Hittills står det sju lag klara för finalspelet, där bland Vexed Gaming och Japaleno innehållande bland andra Jacob "pyth" Mourujärvi respektive Fredrik "FREDDyFROG" Gustafsson. Turneringen kommer att ha 50 000 svenska riksdaler i prispott varav 70 procent går direkt till det vinnande laget.

Nu återstår det endast en kvalomgång till turneringen, där det vinnande laget sluter upp med resterande sju deltagande lag på Inferno Online när november närmar sig sitt slut. Kvalet tar plats online nu på lördag, den 10 november, klockan 15:00. När det sista laget har kvalat in kommer samtliga lag att delas upp i två grupper där alla möter alla. De två toppande lagen i varje grupp avancerar därefter till semifinalspel för att slutligen leda till final. Samtliga matcher i finalstadiet spelas i formatet bäst av tre kartor.

Ownit CS:GO Challenge, Inferno Online
Vinkelparty
felljke, koppen91, LK1, LAXLINA, Lillebjoorn
Tradigt
tease, toby69, Sebwel, peppzor, k0mplex
Vexed Gaming
hns, quix, pyth, vanity, ozzy
Japaleno
FREDDyFROG, minio, tabz, Relaxa, Meddo
kruxcticworpa
hemzk9, downiee, MentorN, khobra, makkeP
Fightclub
pronax, bobbzki, noel, robiin, sayf
Sverige HobbyAWPers
alonso, PALM1, HEAP, s1ck, eraa
Världen Kvalplats #8
2019-03-29 15:16
Håll igång pulsen och bli en bättre esportare! Tillsammans med Yalla! har vi på Fragbite tagit fram ett antal övningar som du kan göra hemma i sovrummet för att hålla både kropp och knopp i form för Fragleague.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..