×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

Fnatic slutspelsklara — möter Liquid i natt

2
Svenskarna är klara för slutspel! Fnatic slog under natten till torsdag Eunited med 16-13 på Overpass och 16-11 på Inferno, för att boka en slutspelsplats. Under natten som kommer möter laget Team Liquid i jakten på en direkt semifinalplats.
Det har visat sig att Fnatic gjorde rätt i att säkra upp Red Reserve-duon Simon "twist" Eliasson och Ludvig "Brollan" Brolin under dess vingar efter att laget nu säkrat en direkt slutspelsplats i Chicago. Den svenska femman mötte Eunited i det övre slutspelsträdets semifinal. Den inledande kartan för serien var Overpass, Euniteds kartval, där Fnatic gick hårt mot sina motståndare. Richard "Xizt" Landström och hans lagkamrater stängde kartan med 16-13.

På Fnatics eget kartval, Inferno, hade Eunited inte en chans. Brollan tog, tillsammans med Freddy "KRiMZ" Johansson, kontroll över kartan för att bygga momentum. Rundorna rullade in för den svenska sidan och Brollan stängde kartan med tre välspelade frags. Bäst på servern var dock inte Brollan, utan KRiMZ säkrade den platsen med totalt 47 frags. Det unga nyförvärvet plockade dock andraplatsen med 44 frags. Klockan 02:10, natten till fredag, kommer Fnatic att möta Team Liquid där den vinnande sidan får en direkt plats i IEM Chicago-semifinalerna.


Se samtliga resultat i vår tittarguide
2019-03-29 15:16
Håll igång pulsen och bli en bättre esportare! Tillsammans med Yalla! har vi på Fragbite tagit fram ett antal övningar som du kan göra hemma i sovrummet för att hålla både kropp och knopp i form för Fragleague.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..