×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

USA

NRG Esports vinner CS_Summit 3 över Optic

3
Efter en felfri turnering lyckades NRG Esports under söndagen säkra CS_Summit 3-vinsten i Los Angeles, USA. Finalen slutade 3-1 till det nordamerikanska laget över Optic Gaming.
Den tredje upplagan av CS_Summit har avslutats och vinnande ur turneringen gick NRG Esports. Laget tog sig felfritt genom turneringen som började med vinst över Ghost Gaming. Näst på tur var Heroic som även dem föll mot NRG:s starka spel. I finalen av det övre slutspelsträdet mötte NRG BIG som de vann över med 2-1 för att inte bara säkra en finalplats, utan även en extra karta till sin fördel under turneringsfinalen.

På andra sidan slutspelsträdet, från det lägre, tog sig danska Optic Gaming efter att de vunnit sin inledande match mot Complexity Gaming för att sedan förlora med 1-2 till BIG. Laget fick lov att slå ut Ghost innan de än en gång mötte Complexity, men denna gång i den lägre slutspelsträdsfinalen. Vinst mot Complexity ställde dem mot BIG i avgörandet, som de gick vinnande ur, vilket i sin tur placerade dem i final mot NRG. Det nordamerikanska laget sänkte dock inte garden under turneringsfinalen, utan säkrade vinsten efter endast tre spelade kartor med 3-1.


Slutplaceringar och prisfördelning
1. NRG Esports — 68 750 dollar
2. Optic Gaming — 33 750 dollar
3. BIG — 19 500 dollar
4. Complexity Gaming — 15 000 dollar
5-6. Heroic — 5 250 dollar
5-6. Ghost Gaming — 5 250 dollar
7-8. G2 Esports — 3 750 dollar
7-8. Team Kinguin — 3 750 dollar


Artikelbild: Beyond The Summit
2019-03-29 15:16
Håll igång pulsen och bli en bättre esportare! Tillsammans med Yalla! har vi på Fragbite tagit fram ett antal övningar som du kan göra hemma i sovrummet för att hålla både kropp och knopp i form för Fragleague.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..