×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Fragbite

Fragbite sänder Blast Pro Series på svenska med Devilwalk och Slop3

3
Fragbite kommer i sann de_couch-anda sända hela Blast Pro Series på svenska. Sändningen kommer ledas av ingen mindre än Fragbites egna Fredric "Nallen" Bohlin. Med sig i studion gästas han av den forne majorvinnaren Jonatan "Devilwalk" Lundberg och allas favorit Fredrik "Slop3" Wahlstedt.
Vi kan nu stolt presentera att vi på Fragbite har fått sändningsrättigheterna till Blast Pro Series Copenhagen. Vi kommer, tillsammans med Philips Oneblade att sända hela turneringen på svenska från vår studio i Stockholm. Med sin brutna arm kommer Fragbites egna Fredric "Nallen" Bohlin att leda sändningen. I studion kommer han att gästas av ingen mindre än denna forne Fnatic-spelaren Jonatan "Devilwalk" Lundberg, som var med och vann den första majorn i CS:GO tillsammans med laget. Utöver Devilwalk och Nallen kommer vi även att gästas av ingen mindre än allas favorit Fredrik "Slop3" Wahlstedt.

Sändningen som startar 18:30 på fredag kommer att ske i sann de_couch-anda, en avslappnad miljö med härlig stämning och CS i fokus. Turneringen har totalt åtta stycken svenska spelare på plats från Ninjas in Pyjamas, Faze Clan och Cloud9. Utöver de lagen med svenska spelare i så finner vi turneringens hemmahopp Astralis som nyligen vann Faceit London Major. De två resterande lagen är Natus Vincere och Made in Brazil.

Ni kommer kunna ställa frågor till studion under hela sändningen, antingen i chatten eller på #FragbiteBlast

Se hela sändningen via twitch.tv/fragbite

2019-03-19 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..