×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

Datumen för IEM Katowice-minors släppta

1
ESL har tillkännagivit datumen för IEM Katowices minors. Alla minors kommer denna gången spelas i Katowice under tio dagar, 16-26 januari, med minor playoffs direkt efter den 27 januari.
Det är inte bara den första majorn för 2019, Intel Extreme Masters, som kommer att hållas i Katowice, utan även dess minors. De fyra stycken kvalen intill majorn kommer att spelas i två omgångar mellan den 16 och 26 januari. Det kommer att börja med turneringarna för Europa och CIS som kommer att spelas den första av de två veckorna, 16-20 januari. Den andra veckan, 22-26 januari, så kommer turneringarna för Asien och Amerika spelas. Turneringarna för Europa och CIS kommer att spelas under kvällstid och turneringarna för Asien och Amerika kommer spelas tidigare under morgonen och dagen för att tittarna i respektive region ska kunna kolla.

När alla minors är färdigspelade kommer det att spelas ytterligare en turnering, minors playoffs. Den sista turneringen, som kommer att äga rum den 27 januari, kommer att alstra de fyra lagen som placerade sig på tredjeplats i respektive minor. Två av de fyra lagen kommer även de att avancera till Intel Extreme Masters major.


Artikelbild: ESL
2019-03-29 15:16
Håll igång pulsen och bli en bättre esportare! Tillsammans med Yalla! har vi på Fragbite tagit fram ett antal övningar som du kan göra hemma i sovrummet för att hålla både kropp och knopp i form för Fragleague.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..