×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Maikelele återförenas med ScreaM i Leftout

1
Adil "ScreaM" Benrlitom har inte bara återförenats med två av sina Leftout-fransmän, utan även Mikail "Maikelele" Bill som kan spelade tillsammans med under G2 Esports och Kinguin. Det nyformade Leftout-laget kommer att delta i det europeiska minorkvalet.
Inför Faceit Major London 2018 tog sig Leftout hela vägen till den europeiska minorturneringen. Dessvärre slutade den franska femman sist i sin grupp, efter förlust mot ENCE och 3DMAX, vilket ledde till ett uppbrott. En av spelarna, Alexandre "xms" Forté, offentliggjorde även att han skulle lägga musen på hyllan i jakten på framgång inom andra speltitlar. Det visade sig dock inte vara det sista vi såg av varken Leftout eller xms, då laget återförenats inför det europeiska minorkvalet som börjar idag.

Spelarna som återförenas är xms, Fabien "kioShiMa" Fiey och den tidigare Fnatic-inhopparen Adil "ScreaM" Benrlitom. Trion får sällskap av Mikail "Maikelele" Bill samt Žygimantas "nukkye" Chmieliauskas som båda nyligen fått lov att lämna sina tidigare organisationer, Chaos Esports Club respektive Imperial.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..