×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

pronax tillbaka direkt — hoppar in för Imperial tillsammans med ottoNd

1
Markus "pronax" Wallsten fick inget längre uppehåll efter att han blivit släppt från Chaos Esports Club. Den svenska spelaren tar nu plats i Imperial tillsammans med Otto "ottoNd" Sihvo för att ersätta Žygimantas "nukkye" Chmieliauskas samt Eimantas "pounh" Lazickas.
Den öppna portionen av det europeiska minorkvalet närmar sig med stormsteg och Imperial har inför detta valt att göra förändringar i sin startfemma. Organisationen har valt att släppa Žygimantas "nukkye" Chmieliauskas och Eimantas "pounh" Lazickas från laget och ersatt dem med två nordiska inhoppare. In kommer alltså Markus "pronax" Wallsten och Otto "ottoNd" Sihvo efter dubbla misslyckade för Imperial. Laget åkte ut i gruppspelsfasen av Starseries i-League CS:GO Season 6 och miste en IEM Chicago-plats efter förlust mot ENCE i kvartsfinalerna under GG.Bet Shuffle.

Det svenska nyförvärvet som nu tar över ledarskapet i Imperial, pronax, släpptes nyligen från sitt kontakt med Chaos Esports Club på grund av hans vilja att starta ett internationellt lag. ottoNd ligger däremot fortfarande under kontrakt med finska HAVU. Rykten menar dock att den nordiska duon inte bara kommer att agera inhoppare för Imperial, utan att organisationen har långsiktiga planer med dem vilket innebär att de kan komma att köpa ut ottoNd från sitt kontakt med HAVU.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..