×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Polen

STYKO tillbaka i Mousesports — Snax bänkad

2
Efter bara sex turneringar med laget tvingas nu Janusz "Snax" Pogorzelski kliva åt sidan i Mousesports. In kliver istället den tidigare bänkade Martin "STYKO" Styk.
Det multinationella Mousesports har valt att ta tillbaka Martin "STYKO" Styk in i sin aktiva lineup. Slovaken blev bänkad av laget i juni och har efter det setts spela med Cloud9 under tre turneringar, ESL One Cologne, Eleague Premier och Faceit London Major. Det amerikanska laget valde dock att inte fortsätta spela med STYKO utan valde istället att ta in Robin "flusha" Rönnquist. Den som får ge plats för slovaken blir Janusz "Snax" Pogorzelski, spelaren de tog in när de bänkade STYKO.

Under tiden med Snax han Mousesports spela sex turneringar med blandade resultat. De lyckades ta hem en turneringsseger, ESL One New York men det var inte mycket mer som såg ljust ut för laget. Tre utav de sex turneringar de spelade så åkte de ur redan under gruppspelet, senast under StarSeries i-League Season 6. Chris "chrisJ" de Jong skriver i ett uttalande att han ber Snax om ursäkt för att det inte fungerade i laget. Han skriver även att Snax är en otrolig spelare som de tyvärr inte kunde få att spela på sättet laget behövde, men att han kommer att passa i ett annat lag.



Artikelbild: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..