×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Svenska derbyn och ECS — här är veckans svenskmatcher

1
Med fokus på svenska spelare tar vi oss en titt på vad som händer i Counter-Strike: Global Offensive-scenen under veckans gång. Flow står på tapeten i både Mountain Dew League och Fragleague medan Cloud9 syns i ECS.
Veckan har knappt hunnit starta och två svenska lag gör sig redan redo för att möta varandra i kvällens Mountain Dew League. Veckan kommer dock bjuda på mer svenskt blod i ECS på andra sidan Atlanten där Cloud9 visar vad de går för. Dessutom debuterar det delvis svenska damlaget Benekt i Fragleague.

Måndag, 8 oktober

Måndagen öppnas nämligen med ett svenskt derby i ESEA Mountain Dew League. Det är Flow som bjuder upp till dans då de tar sig an Markus "pronax" Wallsten och hans Chaos Esports Club.


Tisdag, 9 oktober

Under tisdagen kommer Fragleagues tredje omgång att dra igång. Med en härlig "bedroom-cast" ledd av Lucas "tenshi" Collard kommer Flow att möta Frillkammare, tätt följt av en match mellan Ambush och Data. Flow kommer alltså att gå in i sitt andra svenskmöte på två dagar. Vad som är värt att nämna är att Frillkammare faktiskt ligger på en förstaplats i Fragleagues högstadivision när de går in i den tredje omgången.


Onsdag, 10 oktober

För nattugglan finns det hela fyra matcher att se under natten till onsdag då Cloud9, innehållande svenskarna Maikil "GOLDEN" Selim och Robin "flusha" Rönnquist, tar sig an motståndet i ECS. Först ut har vi ett dubbelmöte med Rogue följt av ytterligare ett dubbelmöte mot kanske Nordamerikas bästa lag just nu, Team Liquid.

Torsdag, 11 oktober

Mer Fragleague och mer tenshi i rutan när torsdagskvällen nalkas. Det blir två spännande matcher och först ut har vi nyligen anslutna Benekt som debuterar mot JMC. Det nordiska damlaget består av två svenskor, Lizette "L.K.S" Scheich och Vanessa "Nessa" Ahlström. Därefter spelar Lyngby Vikings mot Tradigt för att avsluta kvällen.


Fredag, 12 oktober

Än en gång får de svenska fansen lov att hålla sig vakna in på småtimmarna då Cloud9 än en gång går in i online-portionen av ECS. Laget möter då Challenger-laget AZIO i jakt på ytterligare poäng i ligan.

Söndag, 14 oktober

På söndag är det dags för studiosändning i Fragleague! Therese "Szanto" Szanto och tenshi för, tillsammans med en just nu hemlig gäst, tittarna genom sändningen. Kvällen kommer att rivstarta med ett svenskt derby mellan Duttdutt och Lilmix innan PUBG drar igång.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..