×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ACON

LDLC inbjudna till ECS — Godsent missar deadline

1
Det franska laget LDLC har blivit inbjudna till den sjätte säsongen av europeiska ECS. Enligt rapporter till hltv så ska Godsent uttryckt intresse för platsen trots att de la ner sin verksamhet i juni.
Godsent la den 22a juni ner verksamheten och hela laget fördes över till Red Reserve, organisationen höll dock fortfarande kvar sin plats i ECS. Enligt hltv så ska en företrädare för Godsent ha uttryckt intresse för att fylla platsen med ett lag. När deadlinen väl kom hade dock inget lag registrerats, detta innebar att Godsent tappade sin plats i ligan.

För att fylla den sista platsen i ligan så har Faceit bjudit in LDLC. Den franska organisationen som har alstrat nästan alla de bästa spelarna från Frankrike någon gång i sin historia har på senare tid inte haft det lika glamouröst. De tappade nyligen sin plats i ESL Pro League och spelar nu istället i MDL. Laget spelade kvalet in till ECS och placerade sig på en tredjeplats bakom de två danska lagen Optic Gaming och North. Tack vare detta resultat har de nu fått en inbjudan in till ligan.

ECS Season 6 — Europa
Astralis Ninjas in Pyjamas
Faze ClanG2 Esports
FnaticVirtus.pro
MousesportsOptic Gaming
NorthLDLC

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..