×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Astralis skippar Epicenter

1
Det danska superlaget, Astralis, kommer inte delta i årets upplaga av Epicenter i Moskva, Ryssland. Enligt lagets Twitter behöver majorvinnarna en paus från allt resande.
Världens bästa lag, danskarna Astralis, har vi Twitter tillkännagivit att de kommer avstå från Epicenter2018. De känner att de måste ge sina spelare en paus efter vinsten på Faceit London Major och BLAST Pro Series. Astralis har tidigare valt att skippa många större turneringar på grund av allt resande som krävs och att de tappar mycket av sin träning. Enligt deras inlägg på Twitter är detta en av anledningarna nu också.

Epicenter som kommer arrangeras i Moskva mellan den 23-28 oktober kommer att ha en prispott på 300 000 dollar, motsvarande cirka 2,7 miljoner svenska kronor. Turneringen kommer att ha totalt åtta stycken lag, fem inbjudna och tre inkvalade. Bland de inbjudna lagen hittar vi de som placerade sig på andraplats i Faceit London Major, Natus Vincere och även de som placerade sig på en andraplats under ESL One New York, Team Liquid. Vi hittar även ett litet svenskhopp i form av Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan.

Epicenter 2018
Natus Vincere VärldenTBA Inbjudan
Faze Clan VärldenTBD Kval
Team LiquidVärldenTBD Kval
VärldenTBA InbjudanVärldenTBD Kval

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..