×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Katowice vill fortsätta att stödja IEM fram till 2023

1
Intel Extreme Masters är en av de största turneringarna som ESL anordnar. Varje år hålls det ett antal olika stopp runt om i världen och ett av de största är i den polska staden Katowice, stadsrådet har nu beslutat att fortsätta stödja turneringen fram till åtminstone 2023.
Under måndagen kom det fram att den polska staden Katowice kommer att lägga 3,5 miljoner polska złoty, motsvarande cirka 8,5 miljoner svenska kronor, för att marknadsföra Intel Extreme Masters i staden. Dessa pengar kommer delas upp över fem år. Den tidigare överenskommelsen som staden har haft med ESL skulle innebära att IEM Katwoice 2019 skulle bli den sista turneringen i staden, detta ser nu ut att ändras. Huruvida pengarna kommer delas upp över de nästkommande åren är inte känt men över halva budgeten ser just nu att gå mot nästa års evenemang.

IEM Katowice 2019 kommer att vara den första majorn i Counter-Strike: Global Offensive nästa år. Turneringen kommer att för första gången inte bara hållas i en enstaka arena utan kommer istället vara utspridd i staden för varje delmoment av majorn. Vilka dessa spelplatser kommer att vara är just nu okänt, det går dock att förvänta sig att åtminstone de sista matcherna kommer spelas i Spodek Arena. Detta blir den tredje gången en major arrangeras i staden, detta gör att de ställer sig lika med tyska staden Köln om vilka som har fått hålla i flest. Även de turneringarna har arrangerats av ESL.

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..