×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

neptune återförenas med Ghost — är nu tillräckligt gammal

1
Jason "neptune" Tran har återvänt till Ghost Gaming efter att ha blivit bänkad av laget under 2017 på grund av sin ålder. 16-åringen kommer nu spela ESL Pro League tillsammans med laget lett av Joshua "steel" Nissan.
Under början av 2017 sågs Jason "neptune" Tran spela tillsammans med Ghost Gaming. När laget väl kvalade in till ESL Pro League hade de dock valt att bänka neptune, detta på grund av hans ålder. Den amerikanska spelaren var endast 15 år gammal vid den tidpunkten. Detta skulle bryta mot Pro Leagues regler. Ghost tog då istället in Dallas "Dallas" Micks. Efter många förändringar i laget sågs de senast spela med Kevin "kRYSTAL" Amend som inhoppare.

För att runda av femman har nu neptune återvänt. Den amerikanska spelaren, som fyllde 16 år för bara någon dag sedan, ska ha tränat med laget under en längre tid. Under måndagen gick neptune med i lagets Esea-lag. Hans ålder gör att han nu är tillräckligt gammal för att spela ESL Pro League.



Artikelbild: hltv.org

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..