×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

maLeK går in i G2 Esports — coachar under ESL One New York

1
Franska G2 Esports väljer att stärka sitt lag inför ESL One New York genom att plocka upp en ny coach. Den tidigare Envyus-coachen Damien "maLeK" Marcel axlar rollen under lagets jakt på titeln.
G2 Esports sågs senast som ett av de deltagande lagen i Faceit London Major, där de föll i "New Legends Stage" efter två vinster och tre förluster. Nästa evenemang för det franska laget kommer att vara ESL One New York som kommer att spelas mellan den 26-30 september. För att stärka laget har organistionen valt att plocka in Damien "maLeK" Marcel som coach.

maLeK är främst känd från sin tid med Envyus som han inte bara hjälpte till vinst under Dreamhack Open Atlanta 2017, utan även till slutspel under både de femte säsongsfinalerna av ESL Pro League och Eleague Premier 2017. Därefter gick han till 3DMAX, ett lag han hjälpte till en kvartsfinalplats under den europeiska Faceit-minorn.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..