×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Dansk shuffle på ingång — North och Optic ögar nya spelare

1
North och Optic Gaming ryktas vara nära en dansk shuffle. De förstnämnda ryktas vilja ersätta Mathias "MSL" Lauridsen medan Optic hoppas säkra Nikolaj "niko" Kristensen under dess bälte.
Den danska scenen ligger på topp efter att Astralis säkrat Faceit London Major-titeln. Detta betyder dock inte att en ny shuffle är på ingång då två andra danska lag, North och Optic Gaming, ryktas vara på helspänn inför den kommande säsongen. Enligt källor till dbltap.com och hltv.org kommer North att hämta hem Nicklas "gade" Gade från sitt lån till Optic, detta innebär att den tidigare akademispelaren väntas ersätta Mathias "MSL" Lauridsen i Norths startfemma.

Optic ögar i sin tur Nikolaj "niko" Kristensen, som kort efter att han slutit upp vid Norths sida säkrade Dreamhack Masters Stockholm-titeln. Men det kan hända att bytet inte blir speciellt lätt, genom att lagen bara byter spelare med varandra, så niko fortfarande är kontrakterad under Heroic. Enligt källor ska dock North redan vara nära en ersättare för MSL, om de väljer att inte ta tillbaka gade. Organisationen ska nämligen ha ögonen på Rogues Casper "cadiaN" Møller.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..