×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Brasilien

TeamOne tar in en bit erfarenhet

0
Den brasilianska spelaren Bruno "bit" Lima har sedan augusti varit laglös. Detta har nu ändrats när veteranen återvänder till Team One.
Bruno "bit" Lima som är hela 28 år gammal har spelat på en högre nivå sedan åtminstone 2004. Under 1.6-åren spelade han i både Made in Brazil och Complexity Gaming med spelare som Raphael "cogu" Camargo och Gabriel "FalleN" Toledo. Brasilianaren gick 2007 över till Counter-Strike: Source vilket han spelade fram till 2011, även då med Mibr och Complexity. När väl Counter-Strike: Global Offensive började få fart hoppade bit på spåret. Det tog dock inte lång tid innan han valde att sluta spela CS:GO och gå över till League of Legends. Han spelade där i Brasiliens bästa lag, KaBuM! e-Sports, fram tills han gick över till att vara manager för laget.

Efter brassens korta visit i LoL och mer ledande roller i KaBuM! så valde han att gå tillbaka till CS:GO. Efter olika lag fram och tillbaka hamnade han i början av 2017 i Team One. Där blev han kvar fram till december samma år då 100 Thieves valde att plocka in veteranen. Lite spelarbyten här och där och byte av organisation två gånger hamnade tillslut bit på bänken av det som just nu är No Tag. Brasilianaren har nu istället återvänt till Team One.

Artikelbild: Hltv

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..