×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Natus Vincere och Made In Brazil vidare till semifinal i London

1
De första två kvartsfinalerna av Faceit London Major spelades under eftermiddagen och kvällen. Det blev två stycken matcher som slutade 2-0. Detta resulterade i att Made In Brazil och Natus Vincere har tagit sig ett steg närmre finalen.
Först ut för dagen var BIG mot Natus Vincere. En match som blev alldeles för enkel för det östeuropeiska laget. Under den första kartan, Dust2, lyckades tyskarna endast skrapa ihop tre rundor. Den brittiska spelaren Owen "smooya" Butterfield, som var den högst rankade spelaren under Legends Stage, kunde inte prestera på lika hög nivå framför hemmapubliken. Även den sista kartan, Nuke, blev en enkel match för Na'vi. Trots att Oleksandr "s1mple" Kostyliev och hans Na'vi fick starta på den svårare, anfallande sidan lyckades de att få hela tolv rundor under den första halvan. Kartan slutade tillslut 16-6 vilket gjorde att Na'vi vann matchen med 2-0.

I den sista matchen för dagen var det dags för den andra brittiska spelaren i turneringen att äntra scenen, Rory "dephh" Jackson, och hans Complexity Gaming ställdes mot Made in Brazil. Den första kartan gick lite i samma spår som den sista i den föregående matchen. Mibr fick starta på den anfallande sidan av Train, sidan som brukar vara den svårare. Trots detta lyckades det brasiliansk-amerikanska att få ihop hela elva rundor. Efter en vunnen pistolrunda i den andra halvan fanns det inte mycket för Complexity att göra. Första kartan till Mibr 16-4.

Den andra kartan, Inferno, blev dock en mycket mer spännande historia. Complexity som plöjt sig igenom alla som stått i deras väg på just den kartan fick en betydligt starkare start. Trots en förlorad pistolrunda slutade den första halvan 8-7 till just Complexity, som verkade ta kommando över matchen. De tog sig till en ledning på 12-10 men lyckades inte efter det ta en enda runda till. Mibr lyckades efter just den rundan vinna en eco och kunde efter många jämna rundor kamma hem matchen 16-12.






Fredagens matcher

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..