×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Deltagarna i Faceit London Major tilldelas mynt — så många får varje lag

1
Fnatic lämnar Faceit London Major 2018 med endast ett Faceit-mynt medans vinnarna går hem med tre alternativt fyra stycken. Arrangörerna ger nämligen alla spelare verkliga mynt för sina prestationer i turneringen.
Under måndagen offentliggjorde Faceit att samtliga deltagare i Faceit London Major 2018 får mynt baserat på deras framgångar i turneringen. Av bilderna att dömma finns det fem olika mynt, där ett sticker ut lite extra då det är orange och kommer att säljas till besökare på plats i arenan under slutspelet. Resterande fyra mynt går i färgerna guld, silver och svart.

Mynt ges ut till spelarna baserat på hur långt de tagit sig där ett mynt markerar en avklarad fas, det vill säga "Challengers Stage", "Legends Stage" och "Champions Stage". Det guldiga myntet har ordet "Winner" graverat och lär ges ut till vinnarna av turneringen. De lag som inte behövde spela "Challengers Stage", det vill säga de tidigare legenderna, erhåller vara ett mynt liksom de som endast tog sig till den första fasen.

Varje mynt har London Major-loggan på ena sidan och Faceit-loggan på den andra, det enda som skiljer spelarnas och besökarnas mynt från varandra är färgerna och vad som är graverat längst ner. Se hur många, och vilka, mynt varje lag tagit emot i videon ovan.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..