×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Main partners
Swedish partners
Philips Samsung Trocadero


Fragleague

Sista dagen att anmäla sig till Fragleague CS:GO

2
Idag är den sista dagen för att anmäla sig till Counter-Strike: Global Offensive-delen av Fragleague. Dra ihop polarna och var med och tävla om 250 000 kr.
Nästa vecka drar Fragleague igång. Vår egna liga som vi har skapat för att alla ska kunna vara med och tävla. Av de redan anmälda lagen hittar vi en del kändare namn som Duttdutt, lillmix och X6tence Galaxy. Fragleagues högsta division kommer även att livesändas varje vecka. Viktor "vuggo" Jendeby, Lucas "tenshi" Collard och Therese "Szanto" Szanto kommer förgylla våra kvällar med sina ljuva stämmor.

250 000 bagis
Säsong 1 startar den 25e September med en total prispott på 250 000 SEK plus produktpriser. Intressant redaktionellt innehåll runt Fragleague och esportscenen tillsammans med spännande gäster är också att vänta i vår livesändning varje vecka.

Idag är sista dagen för anmälan till CS:GO!


PUBG är för tillfället under stängd beta på Faceit så för att anmäla er behövs beta access. Om ni inte har det ännu så är det bara att använda nyckeln "FRAGLEAGUE2018" på PUBG-sektionen.


Mer info finns tillgänglig på Fragleague.com och om ni har några frågor eller funderingar så tveka inte att höra av er till vuggo eller kappez på vår discord-server eller skicka ett mail direkt till vuggo [at] fragbite.com.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..