×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Rykte: Vitality påväg in i CS:GO — siktar in sig på NBK och apEXs nya lag

1
Nathan "NBK" Schmitt och Dan "apEX" Madesclaire har varit bänkade av G2 Esports sedan juni i år. De två franska spelarna verkar nu vara tillbaka in i scenen med ett helfranskt lag och en fransk organisation.
Den franska organisationen Team Vitality är enligt VPEsports väldigt nära på att plocka upp ett Counter-Strike: Global Offensive-lag. Organisationen, som började i konsolvärlden, har sedan 2015 plockat upp lag från olika spel, både ifrån konsol och PC. De har nu lag i totalt åtta olika spel. Det mest kända laget är nog deras League of Legends-lag som kommer att delta i årets upplaga av Worlds. Det ryktade intåget i CS:GO skulle betyda ett nionde spel.

Det beryktade laget skulle alstra fyra legendarer från den franska CS:GO-scenen, Nathan "NBK" Schmitt, Vincent "Happy" Schopenhauer, Dan "apEX" Madesclaire och Cédric "RpK" Guipouy. Den sista spelaren ska enligt rapporterna vara det unga stjärnskottet Mathieu "ZywOo" Herbaut. För att laget ska kunna formas måste dock Vitality köpa ut tre spelare från sina kontrakt. apEX och NBK från G2 Esports och även Mathieu "ZywOo" Herbaut från Against All Authority.

Laget kommer att coachas av den gamla 1.6-spelaren Phillipe "faculty" Rodier, som spelade för Against All Authority. Efter sin CS-karriär ska fransmannen ha studerat mental förberedelse och fotbolls-coaching. Han har även skrivit olika böcker om esport och inverkan av en coach i fotboll.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..