×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kazakstan

Gambit öppnar upp för byte av HObbit

1
Abay "HObbit" Khassenov är påväg ut från det kazak-ryska laget Gambit Esports. Han kommer att fortsätta spela med laget fram till ESL One New York.
Gambit Esports tillkännagav under tisdagen via Twitter att de är öppna för att byta ut Abay "HObbit" Khassenov. Den kazakstanska spelaren kommer att vara tillgänglig för andra lag från och med den 1 oktober. Fram tills dess kommer han att fortsätta spela med laget, mest märkvärt i ESL One New York.

HObbit var med när Gambit vann PGL Krakow Major 2017 men efter det har laget inte presterat lika bra. Under de senaste tre stora turneringarna, Starladder i-league season 5, Dreamhack Masters Stockholm och nu senast Faceit London Major, placerade de sig på sistaplats. Enligt Gambits CGO, Konstantin Pikiner, var detta beslutet ömsesidigt och organisationen kommer att hjälpa HObbit att gå vidare till ett nytt lag.

HObbit kommenterade även kring nyheten. Han säger att detta var ett väldigt svårt beslut att ta men att han är redo att söka efter nya möjligheter. Han poängterar även att fansen inte ska tro på rykten utan istället ska vänta på officiella nyheter.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..