×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Malta

Supernova CS:GO Malta offentligjord — BIG och Virtus.pro inbjudna

1
Quickfire har tillkännagivit Counter-Strike: Global Offensive-turneringen Supernova CS:GO Malta, den första maltesiska CS:GO-turneringen någonsin. En av kvartsfinalisterna i Faceit London Major, BIG, är inbjudna.
Turneringen kommer att äga rum i Intercontinental Arena Conference Centre i den maltesiska staden Saint Julians och har en prissumma på 150 000 dollar, motsvarande cirka 1,35 miljoner kronor. Totalt åtta lag från två olika kontinenter kommer att kämpa om vinsten i Maltas första CS:GO-turnering. Hur många lag som kommer att representera varje kontinent, eller vilken den sista kontinenten ens kommer att vara, är inte känt för tillfället.

De första två lagen som har blivit inbjudna är Virtus.pro och BIG som har, till skillnad från Virtus.pro, presterat mycket starkt på senaste tiden genom att bland annat tagit sig till kvartsfinal i Faceit London Major. Den 29 november startar turneringens gruppspel, som spelas via ett dubbelt slutspelsträd och fortsätter efter det med ett slutspel, följande ett enkelt slutspelsträd. Turneringen håller på till och med 2 december.

Supernova CS:GO Malta
Virtus.pro
BIG
Världen TBA 24 september
Världen TBA 24 september
Världen TBA 8 oktober
Världen TBA 8 oktober
Världen TBA 15 oktober
Världen TBA 15 oktober


Artikelbild: Kirk Fisher

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..