×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

yzn och Roxyproxxy med flera till Musikgibbet

1
Streamers och artister från hela landet kommer att samlas på Inferno Online i Stockholm mot årets slut. Där tävlar profilerna om att lämna över Musikgibbets insamlade pengar till Musikhjälpen.
Åtta svenska streamers tävlar till och med den 12 december, tillsammans med sina följare, om vem som kan samla in mest pant till Musikhjälpen. Bland de deltagande influencerserna finnes Yacine "yzn" Laghmari och Roxanne "Roxyproxxy" Janevret, som båda hoppas få chansen att lämna över insamlingen i Musikhjälptens direktsändning.

Förra året bjöd Musikgibbet på flera oväntade lag där artister blandades med streamers. Dead by April, Dolly Style och Tjuvjakt spelade tillsammans med bland andra Emilia Hult och yzn. Kvällen slutade med att yzn, tillsammans med Tjuvjakt, fick lov att lämna över 350 000 kronor till Musikhjälpen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..