×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Inga svenskmöten i sista omgången; alla svensklag kan gå till Major-slutspel

2
Morgondagens matcher har nu blivit offentliggjorda, och mycket tack vare resultaten i gruppspelet är det bekräftat att inga svenskmöten kommer ta plats. Samtliga kvarstående svenskar har därmed chans att ta sig till slutspel.
Eftersom att G2 Esports redan spelat mot både Hellraisers och Made in Brazil kommer franskarna att ta emot Faze Clan i nästa omgång. Fnatic och Ninjas in Pyjamas delar poäng och kan därmed inte få varandra som motståndare, istället väntar Hellraisers respektive Made in Brazil för de helsvenska lagen.

Först ut i sista omgången är Fnatic, följt av Olof "olofmeister" Kajbjers stjärnspäckade Faze Clan. Gruppspelet avslutas med Ninjas in Pyjamas som går upp mot namnstarka MIBR. Samtliga matcher i femte gruppspelsomgången spelas i ett bäst-av-tre format där vinnarna avancerar till slutspelet och kan titulera sig som Legends; förlorarna, åker ut.



Artikelbild: Adela Sznajder för Dreamhack

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..