×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

NiP på väg till slutspel i London — vinner mot Vega

1
Det blev en revansch för Ninjas in Pyjamas under den fjärde omgången av gruppspelet. Vega Squadron, som tidigare eliminerat svenskarna i Major-sammanhang, skickades hem av ninjorna efter en kamp på Train.
Ninjas in Pyjamas hade det tungt tidigt på Train efter att Vega Squadron öppnat upp som anfallare med 3-0. Svenskarna svarade med tre av sina egna då matchen satte fart och gungade fram och tillbaka innan ninjornas ekonomi återställdes vid 5-6. Slut på kontot borde ha resulterat i tappade rundor; så var dock inte fallet mot Vega då ninjorna säkrade en runda med endast pistoler, följt av två ytterligare rundor innan halvtiden.

Christopher "GeT_RiGhT" Alesund var mannen som under andra halvtid säkrade pistolrundan genom att skjuta ner tre östeuropéer, varav en i ett direkt avgörande läge. Jämna rundor gick till vardera lag fram till 10-10. Därefter säkrade Jonas "Lekr0" Olofsson och GeT_RiGhT en värdefull ekonomisk runda som gav NiP övertaget. Ledningen kvarstod i svenskt favör hela vägen in i mål då svenskarnas anfallsspel satte ett slut på Vega Squadrons resa.


BIG knäppte biljett mot Hellraisers

Innan Ninjas in Pyjamas äntrade idag stod det klart att BIG säkrat en plats i nästa veckas slutspel. Detta efter att Owen "smooya" Butterfield lämnat ett styrkebesked och haft ett enormt inflytande i matchen på Train, där tyskarnas åtta rundor i halvtid förvandlades till sexton. Tillsammans med Rory "dephh" Jackson blir Owen "smooya" Butterfield en av de två brittiska spelarna som spelar framför hemmapubliken under slutspelet.



Artikelbild: Jennika Ojala för Dreamhack

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..