×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Liquid vidare till Major-slutspel efter rejält prov mot Astralis

1
En berg- och dalbana av CS var precis vad som bjöds på i vinnarmötet mellan Astralis och Liquid. Kampen tog plats på Inferno där Liquid fick fler problem än väntat, något som tog matchen till övertid.
Redan från pistolrundan sågs ett imponerande anfallsspel titta fram från Team Liquid. Laget arbetade vidare i sin dominerande form och lyckades överrumpla Astralis, som endast fick två rundor i halvtid. Danskarna lyckades på något sätt att upprepa samma tunga bedrift under andra halvlek, och efter en enastående clutch från Lukas "gla1ve" Rossander hade ställningen egaliserats vid 13-13.

Amerikanernas psyke sattes verkligen på prov. Inte nog med att ställningen utjämnats, Astralis hade även tagit matchen till övertid efter att Liquid utökat till 15-13. Imponerande nog fallerade inte Liquid från pressen; istället överträffade de det danska försvaret och säkrade slutspel på övertid.



Artikelbild: Starladder

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..