×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Major

dephh bästa UK-spelaren när Complexity vinner över BIG

1
Trots att Owen "smooya" Butterfield hade en frag mer än Rory "dephh" Jackson visade den sistnämnda att han är den bästa brittiska spelaren efter att Complexity Gaming tagit sig vidare till nästa majorfas.
Matchen som skulle komma att bestämma det första avancerande laget, som alltså får en direkt plats in i nästa fas av Faceit London Major, gick av stapeln på Nuke. Complexity Gaming lyckades få en snabb ledning på hela 7-0 innan BIG fick chansen att säkra sin första runda. När halvtidssignalen löd hade den tyska sidan lyckats håva in totalt sex rundor, det vill säga att Complexity fortfarande ledde med 9-6.

Complexity fortsatte att briljera under andra halvan genom att rivstarta den med att håva in den första pistolrundan. Laget fortsatte att pusha och släppte endast två rundor innan Bradley "ANDROID" Fodor fick tre snabba frags för att säkra matchpunkt. Rundan därefter avgjorde matchen och Complexity är vidare till nästa fas. Av de brittiska spelarna hade Owen "smooya" Butterfield 20 frags, medan Rory "dephh" Jackson avslutade matchen med en mindre, dock visade dephh att han är den bättre lagspelaren genom att hjälpa sitt lag till slutspel.Artikelbild: Faceit

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..