×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Major

Cloud9 håller sig kvar i majorn — Winstrike ute

1
Maikil "GOLDEN" Selim och hans Cloud9 är kvar i Faceit London Major efter en het Inferno-match. Winstrike får däremot lov att packa väskorna.
Majorturneringen är över för ryska Winstrike Team efter endast tre spelade matcher. Detta innebär att laget kommer att tvingas spela sig igenom nästa CIS-minor för att återvända till den stora scenen. Laget som slog ut legenderna var Maikil "GOLDEN" Selim och hans Cloud9 efter en het match på Inferno.

Cloud9 började kartan som försvarare och visade redan under pistolrundan på stordåd då Timothy "autimatic" Ta och Martin "STYKO" Styk fick vars två frags. En clutchande Tyler "Skadoodle" Latham hjälpte laget till en stark halva på 12-3. Laget fick dock aldrig chansen att, under ordinarie tid, stänga kartan. Gregory "balblna" Oleinick pushade kartan till övertid efter två välplanerade frags i den trettionde rundan. Under övertidens gång lyckades dock Winstrike endast säkra en runda innan Cloud9 äntligen klarade av att stänga kartan.Artikelbild: Faceit
2019-03-29 15:16
Håll igång pulsen och bli en bättre esportare! Tillsammans med Yalla! har vi på Fragbite tagit fram ett antal övningar som du kan göra hemma i sovrummet för att hålla både kropp och knopp i form för Fragleague.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..