×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Major

JW briljerar när Fnatic vinner mot Vega Squadron — ligger nu på 2-1

1
De två första matcherna för den tredje dagen är färdigspelade. Jesper "JW" Wecksell hjälpte sitt Fnatic till 2-1 i Legends Stage. Även Hellraisers säkrade 2-1 i swiss-gruppspelet.
Först ut var Fnatic mot Vega Squadron. Matchen kom att bli en riktig nagelbitare, båda lagen hade 15 entryfrags var och vann även två stycken clutch-situationer var. Vega såg ut att ha övertaget fram till matchens 22:e runda. Jesper "JW" Wecksell hamnade i en 1vs3-situation men lyckades ta ner alla tre Vega-spelare i en och samma spray. Tack vare JW blev Vega tvingade till en eco, som Fnatic kunde använda för att kvittera kartan till 12-12. Matchen som spelades på Inferno gick tillslut till den svenska sidan, 16-14 till Fnatic.

Den andra matchen för dagen var Tyloo mot Hellraisers. Matchen som inte blev lika spännande som den föregående bjöd ändå på högkvalitativ Counter-Strike. Speciellt från Özgür "woxic" Eker som hjälpte sitt lag att ta hem vinsten med sina 27 frags. 16-10 på Overpass säkrade Hellraisers ett 2-1-resultat.4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..