×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

JW briljerar när Fnatic vinner mot Vega Squadron — ligger nu på 2-1

1
De två första matcherna för den tredje dagen är färdigspelade. Jesper "JW" Wecksell hjälpte sitt Fnatic till 2-1 i Legends Stage. Även Hellraisers säkrade 2-1 i swiss-gruppspelet.
Först ut var Fnatic mot Vega Squadron. Matchen kom att bli en riktig nagelbitare, båda lagen hade 15 entryfrags var och vann även två stycken clutch-situationer var. Vega såg ut att ha övertaget fram till matchens 22:e runda. Jesper "JW" Wecksell hamnade i en 1vs3-situation men lyckades ta ner alla tre Vega-spelare i en och samma spray. Tack vare JW blev Vega tvingade till en eco, som Fnatic kunde använda för att kvittera kartan till 12-12. Matchen som spelades på Inferno gick tillslut till den svenska sidan, 16-14 till Fnatic.

Den andra matchen för dagen var Tyloo mot Hellraisers. Matchen som inte blev lika spännande som den föregående bjöd ändå på högkvalitativ Counter-Strike. Speciellt från Özgür "woxic" Eker som hjälpte sitt lag att ta hem vinsten med sina 27 frags. 16-10 på Overpass säkrade Hellraisers ett 2-1-resultat.



4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..