×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Major

NiP förlorar andra matchen — Faze eller Mousesports åker ut nästa omgång

3
De sista matcherna för den andra omgången av "New Legends Stage" är färdigspelad. Varken Ninjas in Pyjamas eller Faze Clan lyckades vinna sina matcher. Faze spelar i nästa omgång om sin överlevnad i turneringen mot Mousesports.
Ninjas in Pyjamas ligger nu på 1-1 i swiss-gruppspelet efter en förlust mot Team Liquid. Matchen som spelades på Mirage slutade 16-11 trots mycket bra spel av Patrik "f0rest" Lindberg.


I nästa match fick vi även där se svenskt i form Olof "olofmeister" Kajbjer och hans Faze Clan. Laget ställdes mot Natus Vincere som visade sig vara det bättre laget. 16-12 på Overpass blev slutresultatet. I den sista matchen för dagen ställdes Made in Brazil mot Mousesports. En match som det mestadels brasilianska laget plockade hem med säkra 16-6 på Dust2.

I nästa omgång kommer två lag avancera till "New Champions Stage" och två lag kommer få lämna turneringen. Den stora förvåningen för turneringen, Complexity Gaming, kommer att möta det tyska laget BIG om chansen att gå vidare med 3-0. Detsamma gäller i mötet mellan Astralis och Team Liquid. De två lagen som vinner dessa två matcher kommer alltså att bli de första lagen att ta sig vidare till "New Champions Stage".

På den andra sidan av myntet hittar vi den matchen många inte ville se, Mousesports mot Faze Clan. Ett av dessa lagen, vilket är rankade som världens fjärde och femte bästa lag, kommer efter matchen att få packa väskorna och åka hem. Samma situation blir det även för det förlorande laget i matchen mellan Winstrike Team och Cloud9. De två lagen som förlorar dessa matcher kommer inte heller få en inbjudan till nästa major utan kommer få ta sig genom sina respektive minors.

Nästa omgångs matcher


2019-05-07 13:34
Sverige var fortsatt dominanta efter SK Gamings vinst i Samsung Euro Championship 2007, men året därpå var det Fnatic som tog plats på prispallen. Tillsammans med Samsung tar vi en titt tillbaka på svenskarnas framgångar.
2019-05-16 19:14
Som en del av vårt samarbete med Brothers fick våra Blast Pro Series-talanger en makeover. Viktor "vuggo" Jendey var sugen på något mer "stökigt". Med hjälp av Brothers gick han från en vanlig gamer till en stilig man i en somrig kostym.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..