×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Ninjas in Pyjamas vinnare efter första omgången — här är dagens matcher

1
De svenska ninjorna lyckades ta sig vinnande ur sitt möte med Mousesports under gårdagen. Cloud9 hade däremot inte samma framgångar, då de föll mot Vega Squadron med 4-16.
Den första omgången av "Legends Stage" är färdigspelad. De första matcherna var fyllda av förvåningar, endast ett "legends"-lag vann i första omgången, G2 Esports. För de fyra lagen med svenska spelare var det endast Ninjas in Pyjamas som lyckades gå vinnande ur den första omgången. Ninjorna ställdes mot Mousesports på Mirage. Matchen slutade 16-12 i NiP:s favör.

Det kanske mest förvånande resultatet var att Tyloo lyckades slå Made in Brazil med 16-13 på Inferno, trots storspel av Gabriel "FalleN" Toledo som lyckades få 27 frags. För den sista svensken, Maikil "Golden" Selim, och hans Cloud9 blev det en väldigt stor förlust mot Vega Squadron. 16-4 på Mirage där deras IGL, Dmitriy "jR" Chervak, lyckades få 24 frags på de ynka 20 rundorna.


Dagens matcher

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..