×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Tuff start för svenskarna — Fnatic och Faze faller i London

1
Den inledande "Legends Stage"-matchen för svensk del slutade i förlust. Fnatic ställdes mot Complexity Gaming på Inferno där den svenska sidan förlorade med 4-16. Även Faze Clan gick med förlust mot BIG där matchen slutade på 5-16 till Olof "olofmeister" Kajbjers lag.
På plats i London, Storbritannien, står totalt 12 svenska spelare redo för "Legends Stage". Först ut av lagen som innefattar svenskt blod var Faze Clan i ett hett möte med tyska BIG. Kartan som valdes var Dust2 där BIG visade sig snäppet starkare än Olof "olofmeister" Kajbjer och hans lagkamrater. Matchen slutade med 16-5 till BIG.

Tätt efter BIG:s matchvinst tog Fnatic och Complexity Gaming plats. På pappret såg det ut att bli en enkel match för Fnatic, något även samtliga Fragbite-profiler såg, men Complexity fullkomligt körde över den svenska femman. Kartan var Inferno och det nordamerikanska laget stängde den med 16-4.



3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..