×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Major

Tuff start för svenskarna — Fnatic och Faze faller i London

1
Den inledande "Legends Stage"-matchen för svensk del slutade i förlust. Fnatic ställdes mot Complexity Gaming på Inferno där den svenska sidan förlorade med 4-16. Även Faze Clan gick med förlust mot BIG där matchen slutade på 5-16 till Olof "olofmeister" Kajbjers lag.
På plats i London, Storbritannien, står totalt 12 svenska spelare redo för "Legends Stage". Först ut av lagen som innefattar svenskt blod var Faze Clan i ett hett möte med tyska BIG. Kartan som valdes var Dust2 där BIG visade sig snäppet starkare än Olof "olofmeister" Kajbjer och hans lagkamrater. Matchen slutade med 16-5 till BIG.

Tätt efter BIG:s matchvinst tog Fnatic och Complexity Gaming plats. På pappret såg det ut att bli en enkel match för Fnatic, något även samtliga Fragbite-profiler såg, men Complexity fullkomligt körde över den svenska femman. Kartan var Inferno och det nordamerikanska laget stängde den med 16-4.2019-03-19 09:16
Hur väl känner du igen CS:GO-spelarna? Testa dina färdigheter i Fragbites nya skäggquiz i samarbete med Philips OneBlade. Priser från Philips Grooming står på spel mellan de som är bäst på att peka ut vilket skägg som hör hemma på vilken spelare.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..