×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

JW avslöjar: Erbjöd twist en plats i Fnatic *

1
Fnatic-legenden Jesper "JW" Wecksell avslöjade i en intervju att laget hade ögonen på en annan spelare än William "draken" Sundin som AWP:er. De erbjöd nämligen Simon "twist" Eliasson en plats i laget, men blev nekade.
Inför sin inledande match i Faceit-majorn har Jesper "JW" Wecksell skridit ljus över hur tankarna gick inom Fnatic när de gjorde om sitt lag. I en intervju med hltv.org förklarar den svenska spelaren att laget hade ögonen på AWP:ern Simon "twist" Eliasson då han, enligt JW, är Sveriges absolut bästa spelare utanför Ninjas in Pyjamas.

JW berättar att laget ville plocka in twist redan i februari, då laget fortfarande hade kvar Jonas "Lekr0" Olofsson och Maikil "GOLDEN" Selim i startfemman. Det var dock twist själv som tackade nej till erbjudandet, orsaken kunde mycket väl vara att han ansåg att Red Reserve passar honom bättre som spelare.

Orsaken till att laget ens övervägde twist var för att JW anser att han är den bästa spelaren inom den svenska scenen som inte är kontrakterad till Fnatic eller Ninjas in Pyjamas. JW respekterar dock Red Reserve-spelarens val att vara trogen till sitt nuvarande lag. Detta betyder alltså att Fnatic, om twist hade tackat ja till erbjudandet, hade kunnat ha honom som AWP:er istället för William "draken" Sundin.

* Vi på Fragbite vill förtydliga missförståndet om att fnatic skulle sett draken som ett andrahandsval, som verkar vara uppfattningen i kommentarerna här, så är inte fallet. Man såg initialt inte draken som ett alternativ alls då han var kontrakterad av NiP vid tillfället och inget tydde på lagförändringar där.
2019-05-07 13:34
Sverige var fortsatt dominanta efter SK Gamings vinst i Samsung Euro Championship 2007, men året därpå var det Fnatic som tog plats på prispallen. Tillsammans med Samsung tar vi en titt tillbaka på svenskarnas framgångar.

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..