×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Vexed blir svenskt — plockar upp pyth och hns

1
Max "quix" Lindqvist är glad över att Vexed Gaming nu gjort klart med två nya svenskar. Inte nog med att Jacob "pyth" Mourujärvi och Hannes "hns" Johansson kommer in som en frisk fläkt, så hoppas quix att duon kan ta laget till toppen.
Under helgen skrev tre nya spelare på för Vexed Gaming, där bland två svenskar. Jacob "pyth" Mourujärvi och Hannes "hns" Johansson tar plats i lagets startfemma medan brittiska Nathan "wh1sk" Alderson kommer att sitta på avbytarbänken som permanent inhoppare.

I kontakt med Fragbite förklarar Max "quix" Lindqvist att laget kommer, trots sina ynka två brittiska spelare i startfemman, att fokusera på den brittiska scenen. Han förklarar även att det känns oerhört skönt med ytterligare svenskt i laget, inte nog med att de nu fått in större namn i femman så kommer bland annat pyth in med mycket erfarenhet.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..