×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

Fnatic delar grupp med Na'vi — här är ESL New York-grupperna

1
Innan Faceits majorturnering har påbörjat sin andra fas har ESL offentliggjort gruppindelningen för dess nordamerikanska evenemang. Den 26-30 september ställs Fnatic mot bland andra Natus Vincere och Mousesports i ESL One New York 2018.
I slutet av månaden, det vill säga mellan den 26-30 september, kommer åtta lag att ställas mot varandra i jakten på årets ESL One New York-titel. På plats i USA kommer lagen att spela ett gruppspel via ett dubbelt slutspelsträd, där bara två lag ur varje grupp avancerar till slutspelsfasen. Slutspelet kommer att ta plats i Barclays Center och avslutas med en final i formatet bäst av fem kartor.

Bland de deltagande lagen finnes helsvenska Fnatic och Faze Clan med Olof "olofmeister" Kajbjer i linan. Flera lag som just nu befinner sig på majorturneringen i London kommer att resa direkt till USA för att dela i den nordamerikanska turneringen, där bland just Fnatic.

Grupp AGrupp B
Natus VincereFaze Clan
MousesportsG2 Esports
FnaticNRG Esports
Gambit EsportsTeam Liquid

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..