×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

ESL One

Fnatic delar grupp med Na'vi — här är ESL New York-grupperna

1
Innan Faceits majorturnering har påbörjat sin andra fas har ESL offentliggjort gruppindelningen för dess nordamerikanska evenemang. Den 26-30 september ställs Fnatic mot bland andra Natus Vincere och Mousesports i ESL One New York 2018.
I slutet av månaden, det vill säga mellan den 26-30 september, kommer åtta lag att ställas mot varandra i jakten på årets ESL One New York-titel. På plats i USA kommer lagen att spela ett gruppspel via ett dubbelt slutspelsträd, där bara två lag ur varje grupp avancerar till slutspelsfasen. Slutspelet kommer att ta plats i Barclays Center och avslutas med en final i formatet bäst av fem kartor.

Bland de deltagande lagen finnes helsvenska Fnatic och Faze Clan med Olof "olofmeister" Kajbjer i linan. Flera lag som just nu befinner sig på majorturneringen i London kommer att resa direkt till USA för att dela i den nordamerikanska turneringen, där bland just Fnatic.

Grupp AGrupp B
Natus VincereFaze Clan
MousesportsG2 Esports
FnaticNRG Esports
Gambit EsportsTeam Liquid
2019-05-07 13:34
Sverige var fortsatt dominanta efter SK Gamings vinst i Samsung Euro Championship 2007, men året därpå var det Fnatic som tog plats på prispallen. Tillsammans med Samsung tar vi en titt tillbaka på svenskarnas framgångar.
2019-05-16 19:14
Som en del av vårt samarbete med Brothers fick våra Blast Pro Series-talanger en makeover. Viktor "vuggo" Jendey var sugen på något mer "stökigt". Med hjälp av Brothers gick han från en vanlig gamer till en stilig man i en somrig kostym.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..