×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

Challengers Stage på majorn avgjort — här är första matcherna i Legends Stage

3
Efter fem dagars spel har New Challengers Stage på majorn avslutats. Åtta nya lag har kvalat in till New Legends Stage där de ansluter sig till legenderna från förra majorn. Nu har samtliga matcher för den första omgången lottats.
De sista matcherna av The New Challengers Stage är färdigspelade och alla lag till The New Legends Stage är nu bestämda. North som började med att förlora sina två första matcher lyckades tillslut ta igen och låg inför sista dagen på 2-2. Dreamhack Masters Stockholm-vinnarna fick möta Vega Squadron i sin sista match. Danskarna fick det direkt tufft i matchen och förlorade första kartan, Inferno, med 16-8. Den andra och sista kartan blev en jämnare historia, men även den lyckades Vega plocka hem. 16-13 på Mirage och Vega Squadron gick vidare till The New Legends Stage medan North får åka hem.

Även BIG och Tyloo lyckades vinna i den sista omgången och där med säkra avancemang i turneringen.

Med detta har The New Legends Stage, som startar på onsdag, alla 16 lag färdigställda. Med Ninjas in Pyjamas kvalifikation har vi nu totalt 12 stycken svenska spelare från fyra olika lag som kommer kämpa om platser i The New Champions Stage, Fnatic, NiP, Cloud9 och Faze Clan. Dessa lag kommer gå igenom ännu ett swiss-gruppspel med resten av lagen i The New Legends Stage för att bestämma vilka åtta som går till The New Champions Stage.

Första omgången i The New Legends Stage




3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..