×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Major

Ninjas in Pyjamas slår Astralis efter fyra övertider — vidare med 3-0

7
Ninjas in Pyjamas är klara för New Legends Stage efter en rysare mot Astralis. Det tog hela fyra övertider och 54 rundor innan ninjorna tillslut lyckades plocka hem segern.
Ninjas in Pyjamas blir det andra laget att ta sig vidare till The New Legends Stage på Faceit London Major. Efter en nagelbitare på Mirage mot Astralis, som gick hela vägen till fyra övertider, lyckades tillslut NiP ta hem matchen med 28-26, trots storspel av Peter "dupreeh" Rothmann som hamnade på 54 frags. Jonas "Lekr0" Olofsson svarade dock 50 frags för själv. NiP som tidigare tagit sig förbi både Virtus.pro och Tyloo kommer nu ansluta sig till landskamraterna Fnatic i "The New Legends Stage".Det första laget att kvala in till "The New Legends Stage" blev dock Team Liquid . Även de fick ett tufft möte. Amerikanarna tog sin an Vega Squadron. En match som även den gick till övertid. Efter mycket om men vann Liquid med 19-17 på Cache.

2019-05-07 13:34
Sverige var fortsatt dominanta efter SK Gamings vinst i Samsung Euro Championship 2007, men året därpå var det Fnatic som tog plats på prispallen. Tillsammans med Samsung tar vi en titt tillbaka på svenskarnas framgångar.

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..